NA KONTAKTONI: 0692621927 stabaku@yahoo.com

Amazing Printing Ideas, Amazing quality

Mjafton nje ide per printimet tuaja te personalizuar dhe ne gjejme menyren per ta realizuar me cilesine me te mire te mundshme

PRINTIME CILESORE

Printime dhe fotokopje bardhë e zi e me ngjyra, cilësia e printimit e garantuar. Duke përdorur printera shume cilesore te firmes RICOH, me PRO907EXP garantojmë cilesi, shpejtesi dhe çmim duke filluar nga 2 leke per faqe. Me RICOH 3300 dhe SG3110 si dhe BROTHER, CANON e EPSON1390 garantojme printim shume cilesor me ngjyra. Te mos harrohet e reja, per mbi 30 faqe mundesohet liberlidhje profesionale me kapak me ngjitje.

STAMPIME TE PERSONALIZUAR DHE DIZAJNIME PROFESIONALE

Menute, kartvizitat, fletepalosjet tek ne dizajnohen si askund tjeter dhe pasohen nga nje printim shume cilesor. Perveç kesaj tek ne tashme nuk perben risi futja e stampimeve ne pothuaj çfardolloj objekti (gur, dru, plastike, porcelan, qeamike, metal, mbajtese çeleash, bluza, kellef jasteku, shishe, gota, qelqi plastike apo metali....) dhe te cfaredolloj teksti apo imazhi.

aRTIKUJ SHKOLLORE DHE KANCELARI

Gama e artikujve shkollore tek ne eshte ne rritje, gjithçka qe ju duhet per nje fillim e vijim te vitit shkollor, lapsa, stilolapsa, fletore, blloqe, dosje, te llojeve e permasave te ndryshme, si dhe portofole apo çanta (madje me nje risi, tek ne si askund tjeter do gjeni mundesine per çanta me printim figurash apo tekste te personalizuar sipas deshires)

SHERBIME DHE AKSESORE PER KOMPJUTERA

Tek ne do keni mundesine te perdorni kompjuterat tane per kerkime ne internet, per perdorimin e programeve te ndryshme, por gjithashtu ne ofrojme shitje aksesoresh per kompjutera (tastiera, mouse, bboxe, kufje, kabllo te ndryshem) si dhe servisim kompjuterashe laptopesh.... Ne vijim eshte edhe sherbimi i internetit jo vetem ne salle por edhe per shtepine e biznesin tuaj

We are
Design and Printing
Heroes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

ÇFARE BEJME NE?

ne krijojme

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

ne ideojme

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

ne gjejme gjithmone zgjidhje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

TË rejat

28

AUGUST

2015

First latest News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

12

JULY

2015

Second latest News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

NA KONTAKTONI

ARS.Print - Kancelari, Fotokopje, Design, Internet

Adress: Lagja Kastrioti, Rruga e Bashkise, Fushe Kruje

Country: Albania - Europe

E-mail: stabaku@yahoo.com

 

Social

Vision Design - graphic zoo

Responsee

Responsee

contact form (do not use)